Vores historie

Recirk ApS er etableret af Tommy Paulsen og Jean René Skjelbred i 2018. Recirk ApS hviler på skuldrene af virksomheden Norsk Ombruk AS, som har mere end 10 års erfaring med indsamling, reparation, klargøring og salg af brugte hvidevarer i Norge. Den viden og erfaring skal nu biddrage til et mere bæredygtigt Danmark, til gavn for miljø, mennesker og økonomi.

 

Vision og mission

Recirks forretningsmodel bygger på en cirkulær tankegang, hvor vi påtager os et ansvar for at genbruge langt flere af de hårde hvidevarer, der hvert år skrottes i Danmark. I Recirk håndterer vi årligt tusindvis af vaskemaskiner, tørretumblere, komfurer, ovne m.m. som udtages af affaldsstrømmen for herefter at blive kontrolleret for fejl, repareret, testet og rengjort på vores værksted. Recirk påtager sig således et ansvar i transformationen af den nuværende lineære økonomi til en mere cirkulær økonomisk tankegang for ansvarlig produktion og forbrug. Det vil sige, en økonomi hvor vi bevarer produktets oprindelige værdi og levetid. - Alt sammen til gavn for miljø, mennesker og økonomi.

 

I Recirk arbejder vi målrettet med:

  • At skabe et kontrolleret og sikkert marked for salg af brugte hvidevarer af høj kvalitet med 24 måneders garanti
  • At udvikle systemer for indsamling, reparation og gensalg med fuld sporbarhed for genbrugsegnede hvidevarer og andre elektroniske produkter
  • At man som privat forbruger har en positiv oplevelse når man køber brugte hvidevarer
  • At mindske ressourceforbruget og dermed mængden af affald
  • At øge direkte genbrug af hvidevarer og andre elektroniske produkter
  • At fremme en bæredygtig model for forbrug og produktion
  • At biddrage til transformationen fra en lineær til en cirkulære økonomi
  • At biddrage til økonomisk vækst og oprettelse af gode lokale arbejdspladser
  • At fremme innovation og industri gennem nytænkning af forretningsmodeller i samarbejde med offentlige myndigheder, institutioner og eksterne samarbejdspartnere

FN’s verdensmål - Recirk - Recirk.com - www.recirk.com -

Recirk går foran

Recirk viser gennem sit arbejde og partnerskaber, at cirkulære forretningsmodeller kan skabe bæredygtig værdi på kommercielle vilkår. - En værdi til gavn for mennesker, miljø og økonomi.

 

GENBRUGER I SAMARBEJDE MED ELRETUR

Elretur - Recirk

 

Kontakt os

hello@recirk.com

Tel: +45 28 72 45 00

Smedeland 13,

2600 Glostrup

Recirk ApS - CVR-nr: 38789511