Les mer her: www.recirk.com

 

Recirks historie

Recirk har udviklet en ny cirkulær forretningsmodel, hvor hårde hvidevarer reproduceres. Recirk er på skuldrene af Norsk Ombruk, som i mere end 10 år har reproduceret og solgt cirkulære hårde hvidevarer til norske kunder. Kunderne køber hårde hvidevarer med garanti til under halv pris og skåner miljøet for forurening og naturen for ressourceforbrug.

Recirks vision

Recirk forlænger produkternes levetid og reducerer dermed elektronisk spild. Ved at gå fra en lineær til en cirkulær model for produktion og forbrug bidrager Recrik til at skabe et bæredygtigt Danmark og gode lokale arbejdspladser.

Fremtiden

Recirk vil styrke samarbejdet i værdikæden for at øge og styrke genanvendelsen og skabe et bedre og mere sikkert marked.

Mærker

Recirk forlænger ikke kun et produkts levetid – også forbrugernes oplevelse af brandet forbedres: Brandets kvalitet og levedygtighed styrkes ved at forlænge produktets levetid, hvilket fremhæver brandets kvaliteter over for brugerne.

Verdensmål

Gennem sit arbejde påvirker Recirk en række verdensmål. Især målene om bæredygtig produktion og forbrug, klima og naturressourcer vil blive positivt påvirket.

Går foran…

Recirk viser gennem sit arbejde, at cirkulære forretningsmodeller kan skabe bæredygtig værdi på kommercielle vilkår – værdi for mennesker, natur og økonomi.

 

Sådan virker det

Processen

Recirk sorterer hvidevarer af høj kvalitet, diagnosticerer, tester, reparerer og forbereder dem til et nyt produktivt liv. Hvidevarerne sælges til forbrugerne gennem Simple Very Simple i Danmark

Løsning

Recirk har udviklet ekspertise i at udvælge, reproducere og klargøre hvidevarer til nye og forlængede livscyklusser

GENBRUGER I SAMARBEJDE MED ELRETUR

Elretur - Recirk

 

Kontakt os

post@recirk.com

Tel: +45 88 63 80 00

Fabriksparken 5 H3,

2600 Glostrup

Recirk ApS - CVR-nr: 38789511