Levering af dine hvidevarer

 1. Levering til kantsten: Hvis du ønsker levering af din hvidevare til kantsten kan du vælge den ydelse. Med levering til kantsten menes det sted hvor første løft sker eller hvor fragtbilen kan stoppe nærmest dit hjem. F.eks. indkørsel, garage, dørtrin eller fortov ved opgang.
 2. Levering med indbæring: Hvis du ønsker dine hvidevarer leveret og båret ind i dit hjem kan du tilkøbe den ydelse i stedet for levering til kantsten.
 3. Levering til kantsten + bortskaffelse af gl. hvidevare: Hvis du ønsker levering af din hvidevare til kantsten kan du vælge den ydelse. Med levering til kantsten menes det sted hvor første løft sker eller hvor fragtbilen kan stoppe nærmest dit hjem. F.eks. indkørsel, garage, dørtrin eller fortov ved opgang. Hvidevaren der skal bortskaffes skal ligeledes stå klar ved kantsten, når leveringen sker.
 4. Levering med indbæring og bortskaffelse af gl. hvidevare: Hvis du ønsker dine hvidevarer leveret og båret ind i dit hjem, samt at vi skal bortskaffe din gamle hvidevare, skal du vælge denne ydelse. Hvidevaren der skal bortskaffes skal ligeledes være afmonteret og klar, når leveringen sker.
 5. Levering, indbæring og montering (kun øst for Storebælt): Hvis du ønsker dine hvidevarer leveret og båret ind i dit hjem, samt installeret skal du vælge den ydelse. Ved montering af hvidevare er det påkrævet at alle nødvendige vand og/eller el-installationer er etableret og let tilgængelige.
 6. Levering, indbæring, montering og bortskaffelse af gl. hvidevare (kun øst for Storebælt): Hvis du ønsker dine hvidevarer leveret og båret ind i dit hjem, samt installeret skal du vælge den ydelse. Ved montering af hvidevare er det påkrævet at alle nødvendige vand og/eller el-installationer er etableret og let tilgængelige. Hvidevaren der skal bortskaffes afmonteres og tages med retur.

Du har en forskellige valg af leveringsydelser, så du kan få den levering, der passer til dig. 

Vi leverer varer til se postnumre ovenfor, bortset fra Færøerne og Grønland. En standardlevering sker typisk inden for 1-4 dage. hverdag efter dit køb. Så hvis du bestiller en mandag, kommer din vare senest torsdag. Og hvis du bestiller en fredag, kommer den onsdag.

Standardleveringen sker til din kantsten. Levering til kantsten er dertil, hvor første løft skal ske eller dertil hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig. Fx fortov, dørtrin, indkørsel eller garage. Hvis du gerne vil have varen båret ind kan du vælge at tilkøbe denne ydelse.

Indbæring

Ved indbæring er det vigtigt, at du tillægger 10 cm. til produktets dimensioner og sikrer, at varen kan komme frit ind af fx din hoveddør og lignende.

Har du trapper?

For at nøjes med én mand, og bruge vores automatiske sækkevogn, skal du sikre dig at trappen ikke svinger, og at der kan være plads til at dreje produktet på et repos.

Kældertrapper har sjældent plads til at dreje produktet på det nederste repos, vi anbefaler derfor til disse, at der er to mand med til opgaven. Du kan tilkøbe en ekstra mand til indbæring, som koster 600 kr.

Har du en indvendig trappe af stål, kan vi sagtens bruge vores automatiske sækkevogn. Det kan vi dog ikke, hvis trappen er lavet af træ, da sækkevognen kan risikere at ødelægge trappen.
Er du det mindste i tvivl, om hvorvidt produktet kan leveres hos dig, så send endelig en mail med vedhæftede billeder.

Kan indbæring ikke udføres

Er levering ikke mulig grundet forhold hos dig, eller er der ikke nogen til stede på adressen ved ankomst, refunderer vi ikke pengene for indbæring. Du vil opkræves du 199 kr. for en genkørsel af ordren. Er der behov for to mand til dette, vil du blive opkrævet 600 kr.

Bemærk: Der er ikke mulighed for indbæring af amerikanerkøleskabe. 

Er din el-installation klar til tilslutning?

Vores montører kan tilslutte i en installation, der er fastmonteret (stikdåse/membramdåse) på din væg eller skab. Kan vi ikke tilslutte lovligt til din eksisterende installation, kan montøren afvise at installere produktet.

Længden af ledningen kan være så kort som 70 cm. Såfremt den medfølgende ledning ikke er lang nok, skal en autoriseret elektriker skifte ledning – det kan montøren ikke gøre for dig.

Vores montører kan ikke fastgøre installationer, forlænge eller afkorte ledninger eller ændre i husets eksisterende installationer. Det kræver en autoriseret elektriker.

Specielt for komfurer

 • For at du får den bedste oplevelse med dit nye komfur er det vigtigt, at der er strøm nok til rådighed. Det er desværre ikke nok at tilslutte dit komfur til en stikkontakt med 220V, der skal være til en stikkontakt med en 400V-gruppe og med minimum 13 AMP tilgængelig.
 • Kan der ikke tilsluttes lovligt til din eksisterende installation, kan montøren afvise at installere produktet.

 

Specielt for ovne

 • Alle ovne leveres med 1,5 mm tykke ledninger. I et standard el-udtag må der kun monteres én 1,5 mm ledning. Skal du have monteret din ovn sammen med andre produkter, fx en kogeplade, skal der derfor være to udtag.
 • Skabe kan ikke tilpasses af montøren ift. indretningen af din nye ovn, der kan udelukkende tilsluttes til den eksisterende installation og ovnen placeres i det skab, du ønsker.

 

Specielt for dit integrerbare produkt

 • Vær opmærksom på, at montøren ikke har mulighed for at fuge, montere skabslåger eller tilpasse skabe.
 • Justering af et integrerbart produkt foretages først, når lågen er sat på. Det skyldes, at justeringen gøres i forhold til de øvrige køkkenlåger.
 • Af den grund justerer montøren ikke produktet, da det ikke kan vides, hvor langt ind, ud eller op det skal.

 

Er vandtilslutning og afløb klar til tilslutning?

Maskiner med vandtilførsel skal monteres til en funktionsdygtig hane. Dvs. at der skal kunne lukkes for vandet der, hvor maskinen er tilsluttet. Det er ikke tilstrækkeligt at kunne lukke for hovedhanen.

Kontroller derfor inden besøget af vores montør, om hanen kan åbne og lukke uden problemer. Der skal desuden være en studs beregnet til, at tilløbsslangen kan monteres, da der ikke kan foretages ændringer på din nuværende VVS installation.

Mellem din vandtilslutning og vaskemaskinens placering må der ikke være længere end de ca. 1,5 meter slange, som følger med maskinen.

Du kan tilkøbe længere tilslutnings- og afløbsslanger af montøren, der tages dog forbehold for, at reservedele kan være udsolgt.

 

Specielt for opvaskemaskiner

 • Mellem din vandtilslutning og opvaskemaskinens placering må der ikke være længere end de ca. 1,5 meter tilløbsslange, som følger med maskinen, da man ikke må lave en samling på to slanger.
 • Hvis man har opvaskemaskinen stående længere væk end de 1,5 meter slange, der medfølger, skal der påsættes en hel længde slange uden samlinger.
 • Denne kan/skal kun påsættes af en autoriseret VVS, da tilløbsslangen på de fleste opvaskemaskiner er påsvejset.

 

Specielt for vaskemaskiner og tørretumbler

Skal din vaskemaskine og tørretumbler stå oven på hinanden? Hvis ja, skal der bestilles en ekstra mand til opgaven, da en mand alene ikke kan løfte din eksisterende tørretumbler ned og op igen ved montering.

Bemærk: Hvis du har bestilt en aftrækstørretumbler skal du være opmærksom på, at du skal selv montere aftræksslangen. Har du bestilt montering, er aftræksmontering ikke inkluderet.

Hvis monteringen ikke kan udføres

Er montering ikke muligt grundet forhold hos dig, eller er der ikke nogen til stede på adressen ved ankomst, refunderer vi ikke pengene for monteringen. Du vil opkræves 199 kr. for en genkørsel af din ordre, og ved behov for to mand til dette, vil du opkræves 600 kr.

Bemærk: Der er desværre ikke montering på ikke-brofaste øer.

Bortskaffelse

Bortskaffelsesydelsen følger din valgte leveringsydelse. Det betyder, at chaufføren henter din vare der, hvor den nye skal leveres. De produkter der bliver bortskaffet vurderes i forhold til enten genbrug eller genanvendelse af godkendte operatører på en miljømæssig forsvarlig måde. Så det du betaler for bortskaffelse, går til denne håndtering.

 

Ved levering af ny vare til kantsten (standardlevering)

Her skal den gamle vare være afmonteret og sat uden for dit hjem, så chaufføren kan tage den med.

 

Ved indbæring af ny vare

Her skal den gamle vare være afmonteret og stå klar på gulvplan, så chaufføren kan tage den med.

Husk, at den gamle vare skal kunne transporteres ud af dit hjem med vores automatiske sækkevogn. Du skal derfor sikre dig, at varen kan komme frit ud af fx din hoveddør og lignende, da din gamle vare kan have andre dimensioner end den nye.

Da vi ikke indbærer amerikanerkøleskabe, kan vi desværre heller ikke bære dit gamle ud fra dit hjem. Den skal derfor stå klar udenfor trods indbæring af din nye vare.

 

Ved montering af ny vare

For at vi kan afmontere din gamle maskine skal eksempelvis køkkenskabets sokkel eller liste være fjernet. Tøm gerne køkkenskabet, hvor maskinen er tilsluttet, og tøm også gerne din skraldespand inden besøg.

Montøren kontakter dig ca. 30 min før besøg, så vent gerne med at tømme fx køle- og fryseskabe, til opringning. På den måde undgår du, at dine varer skal stå uden køl i længere tid og ligeledes undgås, at køleskabet når at afrime, og at der kommer vand i på gulvet.

Sørg for, at eventuelle møbler, kasser og lignende er fjernet, så montøren kan komme til.

Hvis du ikke er klar over, hvor man afbryder strømmen, er det en god ide at få hjælp til at finde evt. kontakter og/eller sikringsskab inden besøg.

Står din tørretumbler ovenpå en vaskemaskine, er det nødvendigt med 2 montører, da montøren ikke må løfte alene eller med hjælp fra private af forsikringshensyn. Det er derfor nødvendigt, at du enten selv står for løft inden besøg eller bestiller en montering med to mand til opgaven.

Da der ikke monteres køkkenlåger, afmonteres ej heller. Derfor skal lågen på din gamle opvaskemaskine være afmonteret inden besøg.

Der afmonteres ikke gamle gasprodukter. Det må kun foretages af en autoriseret VVS installatør.

 Senest opdateret: 13.09.2023